Post by riilesensentnon on Mar 5, 2022 15:51:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kõik koodid piiramatult ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2 2022 version ▞▞▞
See on hea mäng, ma mängin seda kogu aeg arvutis, kuid kui jõudsin evolution 3-le, hakkas ekraan vilkuma sisse ja välja
Boooooooooooooommmmmmmmmmmmoooooóóóóóóóóóooooooooooooooogidirhfirofh hea aeg südamega on nimi
mulle meeldib, kui see oma lollaka laadib, peab see uuesti installima päris hästi. Armastan täiustatud graafikat, raskuste vahetajat ja kindralirežiimi, armastan seda, kuid kas saate mängu laadimisel vea eemaldada ekraani paremas ülanurgas kuvatakse ainult palun armastage seda see on hea 👌 tegelikult on see viga isegi siis, kui ma selle installin... -1🌟
See mäng Age of War 2 tegi rohkem häid asju kui Age of War 1 bcuz Age of War 1 on loll bcuz Mängu on raske võita ja graafika on loll ja asjad on võitmiseks liiga vanad ja lollid ning seda mängu mängiti 20 mängu. igal ringil on vaenlane raske ja see on alati lihtsalt kudemas armee ja sellel mängul Age of War 2 on uued head armeed ja mõned kilpkonnad ja paremad rekvisiidid ning seda saab uuendada, nii et rohkem kahju ja uusi kindraleid ja seeier kui Age of War 1. Hindan seda Age of War 2 10/10 5 tärniga :<]
Lep's World Z Arkády ycdu
kena mäng kunagi. Aga graafika pole hea.
Hea rakendus!!!!!!! Mul on küsimus 1 – miks peab Bossi režiim mängimiseks ostma USD või midagi muud, palun parandage seda, ärge jätke tähelepanuta, kui soovite anda viietärnilise lahenduse, et Bossi režiimis USD ei osteta
Ma armastan seda mängu, olen mänginud alates 7. eluaastast ja kui ma seda reklaami nägin ja muusikat kuulsin, siis see kukkus hästi. Suurepärane mäng tysw
Hea mäng, aga see on Louissi oma
lihtsalt mitte minu jaoks
Age of War 2 სტრატეგია mpk
See peab olema palju raskem, sest ma võitsin selle 2 päeva pärast hullumeelses režiimis
Hea mäng aga raske
See on väga hea mäng, kuid arvan, et peaksite lisama kahe mängija režiimi
Hea lihtne ajamurdja, kuid väikese koodimuudatusega võiks palju parem olla. Tundub, et tehisintellekt ei järgi samu põhialuseid kui inimmängija. Pean silmas seda, et inimmängija peab teenima kulda, samas kui tehisintellektil näib olevat lõputult palju. Torne saab ehitada mängu alguses ja lõpuks toetuda tornidele täielikult, ilma üksusi edasi saatmata. Seda tehes peaks AI-mängija kuld otsa saama, kuid see ei juhtu. Kunagi. Olen isiklikult proovinud mitut erinevat strateegiat ja võitnud mängu mitu korda, kuid sellel, kui nutikaks võib saada, on piir. Palun mõelge uuesti
Tahtsin seda mängu mängida ja häkkinud režiimi teha, kuid häkitud režiim tuleb osta, mulle ei meeldinud, et see mäng vihkab.
See võitleb ja see on suurepärane
Age of War 2 Stratégie bem
Age of War 2 Стратегии sztd
mitte liiga hea
Age of War 2 Strategické tch
Ausalt öeldes meeldib mulle mäng siiani, annan sellele värskenduste ja tasemete puudumise tõttu 4 tärni. Mäng on tegelikult hea ja soovitan teil seda mängida.
See mäng on hea, aga kui keegi seda arvustust näeb.. numbrit 3 pole, sest "Max Games" varastas selle mängu oma tegijalt legaalselt. Vaadake Louissi kohta Newgrounds
Selle tegelaskuju on halva välimusega ja juhtimine on väga lihtne. See peaks olema veidi raske
kui ma mängin, on vaenlased alati minust 2 taset ees ja ma tahan, et see jääks samale tasemele
Olgu, kuid vähem lõbus kui algne arvuti võrguversioon.
Mäng on hea
Lõbus mäng, kõik tasemed lõpetatud. Ostis nii kindralid kui ka häkitud modi, kuid ei saa neid aktiveerida ega poodi juurde pääseda. Peab parandama.
Kas saaksite palun Hadese lihtsamaks teha? Tal pole külmavärinaid, ta saadab kohe ACS-i välja ja leeb, kui olen veel kiviajas
Esimese mängu väga halb kordusräsi. Soovitaksin kõigil, kellele meeldis esimene, sellest eemale hoida.
Läheb ruttu nüriks
See pani mu tahvelarvuti ise taaskäivitama
Age of War 2 কৌশল hkan
Liiga palju reklaame meeldib igale mängule isegi siis, kui väljute menüüst, mis ei kaota ega võida
Tuổi sinh lỗ
Avage jaotises Üldine muu režiim
Kummituskindrali puhul on tema armee liiga tugev, ma saan vaevu oma armeed edasi liigutada ja palun parandage see
Igav
Ma ei valeta, see on päris hea mäng, see on korralik, kuid ai või bot on liiga raske ilma häkkimiseta