Post by riilesensentnon on Mar 5, 2022 15:57:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Cooking: Chef Fever Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo kovance ▞▞▞
▞▞▞ My Cooking: Chef Fever Games 2022 version ▞▞▞
lahko otežite ravni, je prelahko in v nadgradnji lahko naredite stvari za zelo nižjo nagrado
Pravzaprav nisem igral, vendar sem ob prvem poskusu v igri opazil tipkarsko napako. Bilo je na 3. ali 4. vadnici, ko sem se učil, kako kuhati naslednji recept. "Zdaj pa pojdimo na druge jedi!"
Lahko bi imel več in boljšo grafiko. Ampak na splošno zabavna igra.
To igro je enostavno razumeti. Precej težko, saj se morate premikati hitro, vendar je zabavno in nikoli vam ne bo dolgčas.
Všeč mi je, vendar je na zadnjih .ravneh pretežko, zato mi ne bo več všeč ok gameone
Tej igri sem nameraval dati 5 zvezdic, vendar sem bil obtičal pri zadnjem delu in cilj je dobiti 9999 kovancev, tudi z vsemi povečavami, ki jih je najvišja vrednost, ki sem jih dobil, 7000. Razumem, da je nekdo morda to lahko dobil toda ta del je bil pretežek in je vzel zabavo, saj ne morem napredovati. Za to igro sem plačal pravi denar, tako da je razočaranje. Odstranjeno bo. ☹
Igra se še naprej izklopi, zato se morate popolnoma umakniti in se vrniti. Sem samo v stavbi 3, vendar mislim, da bom morda samo odstranil, saj se zdi, da se ta težava dogaja tako pogosto. Bil sem na hamburgerjih stopnje 20 in ne morem mimo tega več dni.. ne mislite, da je mogoče
Najboljša igra doslej, ne nameščaj dis...vsakič Ko sem na 35. stopnji, mi naslednje jutro hitro ponese raven 1 😠😠🤬🤬😡😡 Ponovno sem jo namestil tako, da sem jim dal tretjo priložnost. Ampak spet me vzame raven 1, čeprav sem bil na nivoju 35 Najslabša, najslabša, ponavljam najslabša igra vseh časov hej tam, nisem se prijavil na fb, preden sem jo odstranil, da stopnja 35 je bila v prvem mestu v tretji restavraciji, upam, da boste to popravili kmalu
Ta igra je super, ampak jaz sem popolnoma nor, ker preživim vse nivoje igre, vendar zadnjo stopnjo. pisalo je, da bo kmalu. tako sem razočaran, ker ne morem igrati rrggghhh😡
To igro je zabavno igrati, a ko prideš na višje stopnje, postane težje premagati nivoje, ki sem ga moral prej izbrisati, da bi se oddahnil od nje, ker je z višjimi ravnmi postajalo stresno. Želim si, da bi ti uspelo tako da si lahko ogledamo več dodatkov za nakup ojačitev
vse, kar mi je všeč pri kuhanju, hvala vsem ja
uživajte v igri in se sprostite
Zelo sem užival v tej igri, saj nima oglasov in ima veliko stopenj ☺️
Končno mi je bilo dovolj tega, da je ljudi obračalo v črne kvadratke in ko se je pojavil oglas, je zamrznil ali me zagnal iz igre, ko je delovala, je bila super igra, vendar sem jo odstranil, ker me je tolikokrat zagnala
Zaenkrat odlična igra, ki je lahko sledila, a se je šele začela. Bomo videli.
Všeč mi je ta igra, vendar sovražim, kako znova zaženem svojo raven nazaj na stopnjo zrezka, ko sem že dokončal to raven, ki je takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kot razdražljive stvari, to bom odstranil, ker je neuporabno, če nenehno ponavljam svoje stopnje.
Želim si, da bi to igro ocenil z 0 zvezdicami! Plačal sem dvakrat in nisem prejel nič! Poslal sem več kot 3 e-pošte in še vedno nič. Posodobitev opravljena in še vedno nič. Prosim, ne zapravljajte svojega časa ali denarja!
Trenutno sem v trgovini s pizzami na nivoju 16, vendar nisem mogel naložiti igre. Na drugih ravneh ni težav, na tej ravni pa je problem. Druga težava je, da te igre ne morem povezati s svojim FB računom. Skrbi me, če odstranim in znova namestim, vsi moji dosežki so izginili.
My Cooking: Chef Fever Games ארקייד fwr
My Cooking: Chef Fever Games Zręcznościowe jnop
Ta igra bi bila super, vendar z vsemi posodobitvami ŠE vedno niste popravili dnevnih nalog! Piše, da sem dobil nagrado in je ne morem prevzeti. Prav tako ne more zbrati diamantov, potem ko prejmete 3 zvezdice na vseh ravneh. POPRAVI!!!!!
Ta igra se bo naložila, vendar ne bo naložila ravni, zdaj sem imel težave s tem, ko sem jo prvič prenesel. Všeč mi je, vendar želim, da bi se samo naložil, namesto da bi se izklopil. Počistil sem predpomnilnik, kot mi je bilo rečeno, ko sem prvič napisal oceno
Želim si, da vsi ne dovolite, da bi nekomu namenoma zmanjkalo, samo poskušajte nekoga pridobiti, da porabi denar
Odlična igra, vendar se kar naprej zatika med igranjem ali premikanjem na naslednjo stopnjo ali celo med čakanjem, da se popolnoma naloži. Igro moram onemogočiti in jo nato znova omogočiti, da jo lahko igram. Ni vredno mojega časa.
Všeč mi je bilo in bil je odličen čas za igro love you mob, ki jo vodi
Pusti mi, da igram 15, če ne morem igrati, ga bom snel. Všeč mi je ta igra
Všeč mi je igra, vendar je ravni nemogoče premagati (25-30) in vedno se zruši
Ta igra ima veliko možnosti, da bo zabavna in priljubljena med ljubitelji kuharskih iger, vendar ni dovolj nagrajujoča, da bi lahko nadaljevali z igranjem. Merilnik dnevnih nagrad se niti ne registrira, da bi prikazal vaše zaključke, nato namesto da bi dal diamante za dokončanje ravni, jih da v prašiček, ki ga morate kupiti s pravim denarjem. Druge igre to počnejo, vendar dajejo igralcem tudi diamante za dokončanje ravni. Ko vidite takšne stvari tako zgodaj v igri, se splača igrati s pravim denarjem.
Po posodobitvi ne morem več igrati. Še naprej se ustavlja. Prišel sem tako daleč v igri in jo moram žal odstraniti.
To je kul igra, končala je vseh 5 prvih restavracij in govorila je, da bo naslednja restavracija kmalu😏
Pineapple Pen Trò chơi điện tử jcaz
Tudi potem, ko sem dobro napredoval v igri, me vedno znova pelje nazaj, zakaj? To je tako nadležno
Še naprej me pelje nazaj na stopnjo 24, ko premagam stopnjo 26.. Odstranil ga bom, če se ne bo popravilo.. kar je zanič, ker mi je bila igra res všeč...
Ta igra mi je ukradla denar. Ko sem prvič prenesel igro, sem kupil boost in diamante 2-krat, ko ji je bila všeč stopnja 14 (nivoji so hitri), je zamrznila, ko sem poskušal tapniti kolaček (nekaj, kar ti naredi, ni izbire). Igro sem imel 30 minut in je zmrznila že 3-krat. NE PRENOSITE NI VREDNO ČASA ALI DENARJA
Neverjetno!!!! Igra... Všeč mi je to je odlična zabava za igranje te igre moja najljubša igra ..... Uživali bomo v tej igri,!!! Ni preveč oglasov!!!! Tako da mi je ta igra všeč.....
Zahtevno, a uporabniku prijazno. Zdelo se mi je frustrirajoče, ko sem kliknil na določene slike ali ikone in igra včasih ni bila intuitivna. Nekateri deli igre imajo tudi nepotrebne korake (dodatni kliki in/ali sprehajanje), ki jih morate narediti, da boste nagrajeni. Grafika je prijetna in igra je zabavna, vendar mora biti za boljšo izkušnjo uporabniku prijaznejša.
Najboljše kuharske igre, obvladljiva količina oglasov in enostavno napredovanje, ne da bi morali zapravljati denar za dragulje. Zelo priporočljivo. Ureditev #1: naprej na Japonsko, še vedno uživate v igri, a nekatere stopnje zdaj nemogoče brez ojačevalcev. Padel na 4 zvezdice.
Kdaj boš POSODOBIL??? Končal sem vse stopnje na vseh lokacijah. Igral sem vsak dan. Zdaj sem samo tu in razočarano čakam, da bodo na voljo nove lokacije. Tako zelo obožujem to igro! Prosim, ŽE POSODOBITE!
Igro sem odstranil. Mogoče nisem bil dober pri igranju. Je tako hitra, da je ne morem premagati. Prav tako zaslužite zelo malo kovancev, vendar jo je nekako zelo težko nadgraditi, ker stane na tisoče.
V Franciji izgubljam ves svoj napredek, dobesedno me pripelje nazaj v prvo restavracijo. To je tako utrujajoče, prosim, popravite...Ne, po prijavi s Facebookom nisem izbrisal igre in težava še vedno obstaja...
Sovražim igro, ki mi ne bo dovolila, da dosežem zadnjo raven, da bi šel v naslednjo trgovino.
My Cooking: Chef Fever Games আর্কেড ljwg
Ta igra mi je res všeč, edina stvar, ki mi ni všeč. Ko prideš do točke, moraš veliko plačati.
zabavna in zasvoji igra, vendar so nadgradnje drage
Ta igra je zelo lepa, a zelo hitra, le še 15 jih je ostalo 🙄😣 ampak lepa in najboljša igra 👏👏😜😜. Najlepša hvala 😀🤗
Igra je zabavna, toda moja težava je, da nenehno izgubljam svoj prvotni napredek. To je drugič. Prvega sem spregledal, ker je bil dolg, drugič pa je enostavno neizogibno. Poleg tega me je igra odjavila, zato sem se moral znova prijaviti. Všeč mi bo, če bo popravljeno, prosim
My Cooking: Chef Fever Games Аркаде kgxd
dobra igra, vendar si želim, da bi bile nagrade višje, zlasti zneski draguljev
Težava s to igro, morate kupiti ojačevalnike. Zakaj ne bi morali uporabiti draguljev ali kovancev za nakup ojačevalcev
Ta igra mi je zelo všeč, vendar mi igre že drugič omogočajo, da začnem znova. Če lahko to popraviš, bom nadaljeval z igro. Bil sem na 3. stopnji in ko sem hotel spet igrati, moram začeti na začetku.