Post by riilesensentnon on Mar 5, 2022 15:36:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Froglike: The Frog Roguelike ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Froglike: The Frog Roguelike IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kupons ▞▞▞
▞▞▞ Froglike: The Frog Roguelike 2022 version ▞▞▞
Froglike: The Frog Roguelike Arkada bhb
Diezgan labi, tieši tā, kā aprakstīts, un ir jautri uztvert rouge līdzīgu žanru.
Lielisks rogue-lite. Vienmērīga spēle ar lieliskiem vizuālajiem materiāliem. Unikāls uzstādījums un lieliska grafika. Vienīgais, kas tam trūkst, ir veids, kā atbalstīt izstrādātāju, nevis skatīties reklāmas 👍🏼
Vieglas arkādes spēle. Pats par sevi nav slikti, bet mani neinteresē.
Šis ir jautrs spēles tips ar tādu vardi, kuram nepatīk vardes, protams, cilvēkiem patīk tikai tērauds. Vienīgā sūdzība ir tāda, ka viņi nestāsta, ko preces dara līdz šim, es domāju, ka jums tie ir jāizmanto, lai uzzinātu, ar ko tie ir labi, taču būtu jauki zināt, ko jūsu prece darīs. un izņemot to, manuprāt, tā ir diezgan jautra spēle, protams, ka dažas lietas, iespējams, ir jālabo, bet tas tiešām ir viss
Godīgi sakot, es nebiju pārliecināts par tā instalēšanu, jo par to nebija atsauksmju, bet man tas patīk. Animācija ir jauka un retro, tai ir sižeta līnija, taču tā nav īpaši svarīga, varbūt es vienkārši esmu lēna, bet patiesībā tas reizēm ir izaicinājums. Tātad, jā, es noteikti iesaku izmēģināt šo spēli
Es meklēju vienkāršu varžu spēli un atklāju visu pieredzi, kas ir jautra un saistoša, mūzika ir lieliska!
Mīlu to! Ļoti jauka un jautra spēle, kurai veltīt kādu laiku
Froglike: The Frog Roguelike Arked bbbo
Vienkārša, jautra spēle. Patīk mākslas stils un animācijas. Es vēlos, lai es varētu maksāt, lai noņemtu reklāmas.
šī spēle ir ļoti jautra un tai ir lielisks mākslas stils, un tajā nav obligātu reklāmu, un man ļoti patīk šī spēle, paldies, ka padarījāt šo spēli tik daudz izstrādātāju
pulēta un nav pārāk smaga reklāma
ES mīlu šo spēli. Es vienkārši daru. Tas ir godīgs, viegli spēlējams krāpnieks ar krāsainu vidi, sildošu un patīkamu mūziku un draudzīgiem varoņiem! Tas ir viss, ko es gribēju vienā amfībijas iepakojumā, un es to dievinu.
Jautri un aizraujoši! Patīk rouge, un nevar gaidīt, lai redzētu, kā tas attīstīsies!
LABI, tik laba spēle, varbūt var pievienot vairāk spēles režīmu?
Skaista spēle! Jauks dizains, jautra spēle, viegli iemācīties, un acīmredzot ir BTG varde, tāpēc tas ir forši! Rediģēt: Vai es varu piebilst, ka es tikko uzzināju par vissvarīgāko spēļu mehāniķi, pieskarieties, lai kļūtu vērpta
Froglike: The Frog Roguelike อาร์เคด pvym
Nav tāds rouge kā
Tik laba spēle un mīlestība uz skiniem tā turpināt.😋
Forša retro pikseļu animācija. Saistoši un.interesanti izaicinoši.
Ļoti jauka spēle un māksla. Man patīk, ka lietotnē nav daudz reklāmu.
Pogrz🥶👌
Patīk šī spēle. Liels paldies par labāko pieredzi manā dzīvē. Apbrīnojama māksla. Skaisti logotipi. Izklaide saulē. Roberts Šmoberts
Es varētu būt neobjektīvs, jo man šķiet negodīgie spēlētāji, taču šī ir viena no patiesi labākajām mobilajām spēlēm, ko esmu spēlējis. Gludas vadības ierīces, jautra grafika, neviena reklāma nav parādījusies nekurienes vidū. Kopumā diezgan stabila spēle.
Tiešām forša un oriģināla spēle, patīk
ļoti interesanta spēle un mākslas stils ir lielisks....
Froglike: The Frog Roguelike Arcade kxq
Izcila spēle. Tomēr man trūkst Google Play spēļu ieviešanas ar sasniegumiem un galvenokārt uzvarētāju sarakstiem. Cerams, ka tas drīz tiks pievienots. Ar to jūs iegūsit vēl vienu zvaigzni.
Spēle bija lieliska, taču katrā līmenī ir nepieciešama nejaušība Ikreiz, kad spēlētāji tika uzvarēti.
Visu laiku labākā neatkarīgā spēle.
NEticama grafika, lieliska unikāla spēle, kādu es nekad citur neesmu redzējis. Šokēts!
Neticami labi izgatavots. Lieliski <3
Šī ir jauka un jautra spēle, kas ir piemērota īsiem vardes izklaides sērijām. Vai tomēr būs veids, kā pārsūtīt progresu, ja iegūsit jaunu ierīci?
Froglike: The Frog Roguelike Trò chơi điện tử hwol
Super burvīga spēle! Super jautrs veids, kā pavadīt laiku bez lieliem laika ieguldījumiem. Wi-Fi vai datu neesamība ir vēl lielāks pluss.
Great roguelike twist on frogger spēlēja 10 minūtes un jau ir līks. Interesanti, vai ir kāda stāsta virzība?
Lieliska grafika, tajās nepārprotami ieguldīts daudz darba un mīlestības. Spēles gaitā dažreiz ir grūti saprast, kas notiek. Kopumā lieliska spēle!
Cat Bird Авантуристичке nyp
Spēle ir lieliska, bet pēc kāda laika tā kļūst garlaicīga
Lieliska spēle! Jautras atslēdzamas lietas un jauks dizains
Tiešām jautra ātra spēle. Vai tas nav froglite?
Lieliska spēle. Labi ieprogrammēts un līdz šim nekādu kļūdu! Priecājos, ka klausījos labāko twitch straumētāju, kāds ir, froggy, un lejupielādēju šo spēli! 10/10 ieteiktu. Vardes ir patiesi lieliskas
Lieliska spēle, es tajā neredzu nekādu problēmu. Tā ir kā rougelike/bullet hell tipa spēle, un tā nekad nenoveco.
Šī spēle apēs visu manu brīvo laiku, kad nevaru vienkārši sēdēt mājās, bet es vienkārši izbaudu spēli.
Cik smalka un jautra maza spēle. Lieliski piemērots ātrai kārtai vai ilgstošai izklaidei. Prieks, ka atradu šo.