Post by riilesensentnon on Mar 5, 2022 15:42:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Defense Legend 4: Sci-Fi TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Defense Legend 4: Sci-Fi TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Defense Legend 4: Sci-Fi TD 2022 version ▞▞▞
Tato hra se rychle stává směšně obtížnou. Úroveň 4 získává max. 2 hvězdičky, stejně jako 5. Je to pochopitelné, takže mě to nutí znovu si je zahrát později, až budou mé věže upgradovány. Ale pak se dostanete na úroveň 6 s dvojitými a čtyřnásobnými bossy. Přál bych si dát této hře 0 hvězdiček. Jak tvrdý musí být člověk, aby porazil svou úroveň?
Chybí popisy věží, úroveň obtížnosti se náhle zvýšila na lvl19. Stále náročné td, ale ještě ne jen připravené.
Hra mě baví, je odlišná od ostatních her, které jsem hrál, tahle mě neustále vrací!
Zábavná Tower Defense s některými dalšími prvky, ale není jich příliš mnoho, aby to ve svém jádru stále nebyla Tower Defense hra. Má platební prvky, pokud chcete soutěžit v turnajích, ale můžete hru hrát jako normální hru, aniž byste cokoli platili.
Zábavná hra. Jedna z nejlepších tower defense, jaké jsem kdy hrál
Základní. Jednoduchý. Zábava. Miluji to.
Defense Legend 4: Sci-Fi TD Strateegia fvrk
Opravdu miluji tuto hru, žádný jiný problém
Defense Legend 4: Sci-Fi TD Diskarte zmqr
Líbí se mi tato aplikace, je to zábavná aplikace pro starší lidi, je to skvělé
Docela dobře vyvážené.
Dobrá grafika skvělá zábava..
Defense Legend 4: Sci-Fi TD Strateegia fvrk
Grafika je dobrá. Úroveň obtížnosti je na normální obtížnosti. Ne příliš snadné, ale ne příliš obtížné. Je to náročné. Ve chvíli, kdy jsem to psal, jsem dosáhl desáté úrovně. Zdejší padouch je šokující!!! Snad to tak bude i ve zbytku hry. Samozřejmě předpokládám, že úroveň obtížnosti bude ve všech úrovních náročnější. Uvidíme, co se stane, když projdu další úrovní.
Zatím hodně zábavy. Neměli žádné problémy.
Dobrý
Toto je nejlepší verze této hry, kterou jsem hrál, můžete hrát zcela zdarma a vše odemykat a upgradovat, bude to vyžadovat trochu broušení a hodně sledování reklam, což je volitelné, ve hře není mnoho vynucených reklam . Utratil jsem za to peníze, ale pro pokrok to není nutné.
ය්ට්ට්ංජ්ක්ංඝ්හ්ෆ්ග්බ්ව්ව්ජ්ජ්වජ්වජ්වජ්ව
Pěkné a tak náročné
Toto je skvělá Tower Defense hra. Hrál jsem to pár dní, než jsem se rozhodl vyhodit těch devět babek za reklamy. Zatím to stálo za to!
Defense Legend 4: Sci-Fi TD Strategi afx
Tato hra se mi opravdu líbila, protože je to dynamická Tower Defense s hrdiny, kterou můžete upgradovat. Je to zjevně návykové, takže se ujistěte, že vyvažujete svou hru cvičením haha. Určitě v tom budu ještě chvíli hrát a rád bych viděl další hrdinské. Přál bych si, abyste je mohli odemknout prostřednictvím svých dovedností, než za ně platit nebo věčně čekat na sbírání zlata, ale také chápu, že potřebují nějak vydělat peníze. Celkově vzato skvělá hra!
Prostě jednoduché a úžasné 👍👏
Hodně štěstí ve 20. etapě se najednou stává neskutečně obtížným. odinstaluji.
Zatím je hra docela v pohodě. Vyváženost hry a doplňků je perfektní. Vylepšování jednotek pomocí zlata, které získáváte, je rozumné a hra má různé úrovně obtížnosti.
Vždy jsem miloval tuto řadu her. Jediné, co se mi na 3 a nyní 4 nelíbilo, jsou jednotky, které útočí na věže. Líbí se mi hlavní bossové, ale ti menší v útočné vlně mohou být otravní.
Defense Legend 4: Sci-Fi TD Strategi cukv
Tato hra je zpočátku snadná, ale když se dostanete na úroveň 4, vše se stává velmi náročným.
Strategizujte a bavte se hraním
5 minut od instalace => nevyžádané oznámení => odinstalovat špatná recenze
Docela dobré zatím... Aktualizuji svou recenzi, jak budu hrát víc.
Tato hra je mrtvá, stáhne se a pak vám řekne, abyste hráli novou verzi bez odkazu dl.
Velmi zábavné. Podobné jako Defense Grid.
Pěkné, ale nevhodné pro off-line.
Zatím 5 hvězdiček – Zatím není třeba utrácet žádné peníze, takže si nejste jisti, proč všichni dole ve svých recenzích pláčou! Jsem si jistý, že když hrajete ty nejtěžší úrovně, možná budete muset utrácet peníze, ale vypadá to, že většinu hry zvládnete vybruslit. Zatím 5 hvězdiček
Color Switch Arkadne igre lrky
Velmi dobrá hra, návyková hra, ale sbírání zlatých mincí je tak těžké
Opakované broušení. A udělal jsem mletí, odemkl nejsilnější trysku. Přepnul jsem telefon, migroval data, dostal jsem celý můj pokrok, hádej, co vynechal? Můj tryskáč se odemyká, všechny tryskové lvl jsou pryč! Věže jsou také docela k ničemu
Dobrá hra..🤙
Skvělá zkušenost
Dobře
Nevím proč se to seká po zhlédnutí reklamy. Podezřelé. Proto dvě hvězdy dolů.
Skvělé 👌
Zábava, když to pochopíte.
Obvyklá tower defense hra stejně příjemná.
𝐆𝐣𝐛
Nemohu aktualizovat svou hru, jen se zasekla v obchodě Play....? Pomoz mi